Webshop

200x

U wilt een webshop beginnen? Dan bent u op het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen we u uitstekend op weg helpen. Of u nu klein wilt beginnen maar ook wanneer u groots denkt. Wij beheersen alle facetten van het vak.

Hoe mooi zou het zijn als u zich enkel met de verkoop van uw producten en/of diensten hoeft bezig te houden en geen omkijken meer heeft naar het technische aspect van uw shop?!

Wij zijn daarom officieel partner van Lightspeed eCom (voorheen SEOshop). Op deze manier kunnen we u een systeem bieden wat precies doet wat u wilt. U doet de verkoop Lightspeed eCom het technische onderhoud. U kiest als webwinkelier uit een van de pakketten die aansluit bij uw wensen en binnen enkele minuten kunt u al starten.

U kunt naast, honderden standaard integraties, ook een volledig POS systeem samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Retail of Restaurant POS systeem. Op deze manier integreert u een volledig voorraad beheer systeem met een online oplossing.

 

Webshopadmin