Webshop starten

Een webshop beginnen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Wij werken met veel verschillende systemen echter brengen we de meeste webshops onder bij Lightspeed eCom. Dat doen we natuurlijk niet zonder reden.

Omdat we het voor klanten makkelijk willen maken om zich enkel met verkopen en klantenservice bezig te houden, kiezen we vaak voor een Lightspeed shop. Dat heeft als reden dat alle technische kanten van de shop volledig door Lightspeed uit handen zijn genomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hosting. Daarnaast is het heel eenvoudig om verschillende integraties uit te voeren dmv het installeren van apps. U wilt bijvoorbeeld uw shop koppelen aan uw boekhoudsoftware, dan is dat met het installeren van een app zo geregeld. 

Door deze opzet is Lightspeed eCom voor zowel kleine als grote shops interessant. Je kunt je shop naarmate van groei steeds verder uitbreiden. Voor kleine shops is het interessant omdat je niet meteen gigantische investeringen hoeft te doen die je eerst maar eens moet zien terug te verdienen.

U kunt hier rechts in het scherm geheel vrijblijvend een demo aanvragen of u kunt deze link volgen.

 

 

Webshop startenadmin